ABOUT

Nelli

IMG_1340_edited.jpg

Olen helsinkiläinen 32-vuotias nainen, ja elän sekä hengitän musiikkia. Kirjoitan laulun tekstejä, sävellän ja sovitan omia sekä muiden kappaleita, teen kappaleihin tuotantoja Logic Pro:ta käyttäen, nautin co-write sessioista, joissa saa kirjoittaa ja musisoida muiden kanssa, soitan kitaraa ja pianoa, palauttelen mieleeni saksofonin sekä huilun soittotaitoja, opetan laulua Helsingin Pop & Jazz Konservatoriolla, kulutan vapaa-aikani työhuoneellani Sonic Pump Studiosilla, valmistaudun tulevaan kesään Tehosekoittimen riveissä sekä opiskelen Metropolia Ammattikorkeakoulussa Musiikin tekijä & tuottaja -linjalla. Mahdollisen vapaa-aikani käytän sisustaen, lueskellen, ystävien kanssa tai siivoten.

Rakastan siivoamista!

 

Vahvuuteni opettajana on loistavat kuuntelu- sekä vuorovaikutustaidot. Toisinaan laulutunnit saattavat lipsahtaa terapian puolelle, mutta annettakoon sen tapahtua mikäli se vie laulajuutta ja instrumentin hallintaa eteenpäin. Osaan tarttua niin oppilaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin kuin äänihuulien sairauksiin ja instrumentin perushallintaan.

Olen valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta lauluopettajaksi vuonna 2014. Aiempaa koulutusta minulla on Pop & Jazz Konservatorion toiselta asteelta sekä Bostonista Berklee College of Musicista. 

Helsinkiläinen muusikko-lauluntekijä-lauluopettaja, joka haluaa jakaa sen minkä tietää ja taitaa. Tarjolla on laulutunteja, pianotunteja, säveltämistä, sanoittamista ja tuottamista!